Εντατικά διήμερα σεμινάρια από το "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ"

 Το ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ - ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ" σας προσφέρει εντατικά διήμερα σεμινάρια για επανεξέταση και περαιτέρω εμπέδωση όλης της γνώσης, για τη σωστή φροντίδα των κάτω άκρων, από τη διαχείριση των παθογενών ή προβληματικών νυχιών, των τύλων, των κάλων, των μυρμηγκιών, των διαφόρων πληγών, έως και την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, συνοδευόμενα από την απαραίτητη και ολοκληρωμένη πρακτική άσκηση.

 Σε ένα έμπειρο, φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον, οι δεξιότητες και οι γνώσεις σας θα διευρυνθούν, γεγονός που θα σας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασθενών σας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από την Υπεύθυνη Ποδίατρο του Κέντρου μας κάτοχο τίτλου BSc (Hons) Podiatry MPS Πανεπιστημίου Brighton της Αγγλίας και μέλους της Ένωσης Ποδιάτρων Μ.Βρετανίας, καθώς και με τη συμμετοχή άλλων Ποδολόγων του Κέντρου μας.

 Τι θα μάθω;

- Πλήρης επανεξέταση όλων των πτυχών ενός «ραντεβού κλινικής εξέτασης», δηλαδή, από τη στιγμή που ο ασθενής μπαίνει στο χώρο μέχρι τη στιγμή που φεύγει.
- Εκπαίδευση στη λήψη πλήρους ιατρικού ιστορικού του ασθενούς.
- Αναφορά σε όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια του χώρου εργασίας, των ασθενών σας, αλλά και την προσωπική σας.
 
Θεματολογία:
1. Γενικές δερματικές παθήσεις
2. Παθήσεις νυχιών και αποκατάστασή τους
3. Ορθονυχία και Ονυχοπλαστική
4. Μυοσκελετικές παθήσεις
5. Ορθοπλαστική
6. Χειροποίητοι νάρθηκες 
7. Πελματογράφημα
8. Κατασκευή ορθωτικών πελμάτων

Σεμινάρια Ποδιατρικής Ποδολογίας

  

1ο Σεμινάριο Ποδιατρικής Ποδολογίας

Γενικές δερματικές παθήσεις

Το θεωρητικό μέρος αυτού του σεμιναρίου, προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αναγνώριση, την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση των πιο συχνά εμφανιζόμενων δερματικών παθήσεων

Περισσότερα

2ο Σεμινάριο Ποδιατρικής Ποδολογίας

Παθήσεις νυχιών και αποκατάστασή τους Ονυχοπλαστική και Ορθονυχία.

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου, προσφέρει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αναγνώριση, την αξιολόγηση καθώς και την αντιμετώπιση των πιο συχνά εμφανιζόμενων παθήσεων των νυχιών αλλά και να γνωρίσετε τη πλήρη διαδικασία περιποίησης τους. Παρέχει την ευκαιρία να εξετάσουμε τη διαχείρισή τους, συμπεριλαμβανομένων των πιο ασφαλών και κλινικά αποτελεσματικών μεθόδων αντιμετώπισης.

Περισσότερα

3ο Σεμινάριο Ποδιατρικής Ποδολογίας

Μυοσκελετικές Παθήσεις, Ορθοπλαστική - Χειροποίητοι Νάρθηκες, Πελματογράφημα - Κατασκευή Ορθωτικών Πελμάτων.

Το θεωρητικό μέρος αυτού του σεμιναρίου, επικεντρώνεται στην οικοδόμηση των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησης ώστε να είναι κανείς σε θέση να πραγματοποιήσει μια εμβιομηχανική αξιολόγηση, αναγνωρίζοντας και κατανοώντας εκείνες τις μυοσκελετικές καταστάσεις που δημιουργούν προβλήματα, άρα και την αναγκαιότητα της κατασκευής ορθωτικών πελμάτων, προκειμένου να διορθώσει προυπάρχοντα προβλήματα, ή να προλάβει τη δημιουργία παθήσεων όπως:

Περισσότερα

 
 
 

f / kentropodiou

f / kentropodiou

Βρείτε μας στο facebook

kentropodiou facebook

Βρείτε μας στο Χάρτη

Κεντρικό κατάστημα Σόλωνος 100 - Αθήνα

googlemap solonos

 

 

Βρείτε μας στο Χάρτη

Υποκατάστημα Αργυροπούλου 9 - Κηφισιά

googlemap kifisia

 

 

Ο καιρός στην Αθήνα

 

πρόγνωση καιρού από το weather.gr