We have 18 guests and no members online

Ένα καλό πεντικιούρ δεν σημαίνει μόνο όμορφα και περιποιημένα νύχια,
αλλά κυρίως, καθαρά και υγιή πόδια!

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι το πεντικιούρ είναι απαραίτητο μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, όπου τα παπούτσια που φοράμε είναι ανοιχτά και τα πόδια μας εκτεθειμένα. Είναι λάθος ότι το πεντικιούρ γίνεται μόνο για να δείχνουν περιποιημένα τα νύχια μας.
Ποδολογία,Ποδιατρική,Ποδολόγος,Ποδίατρος,Podology,Podiatry,θεραπεία κάλλων, κάλλοι,ποδιΚύριος σκοπός του είναι η υγιεινή των ποδιών μας γι' αυτό και είναι ακόμα πιο απαραίτητο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Φυσικά όσο φοράμε κλειστά παπούτσια τόσο πιο μαλακό διατηρείται το δέρμα των πελμάτων. Σκεφτήκατε όμως ποτέ το πόσοι μικροοργανισμοί αναπτύσσονται στα πόδια μας όταν είναι κλεισμένα μέσα σε ένα ζευγάρι κάλτσες και ένα κλειστό παπούτσι;
Οι κάλτσες και τα χειμερινά παπούτσια είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να διατηρούν τα πόδια μας ζεστά. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας τα πόδια μας ιδρώνουν και η υγρασία μένει μέσα στο παπούτσι, ειδικά όταν δεν είναι φτιαγμένο για να αερίζεται σωστά, όπως συνήθως γίνεται με τα περισσότερα γυναικεία παπούτσια.
Ζέστη και υγρασία αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη μυκήτων στα πέλματα. Σίγουρα καμιά μας δεν θέλει να ταλαιπωρηθεί από μια μυκητίαση όπου φυσικά θέλει πολύ χρόνο και κόπο για να θεραπευθεί.
Όπως τα νύχια των χεριών έτσι και των ποδιών μας, πρέπει να είναι περιποιημένα συνεχώς καθώς προσδίδουν αριστοκρατία στην εικόνα μας ή αφαιρούν όταν δεν τα προσέχουμε σχολαστικά και μπορούν να «ψιθυρίσουν» μερικά όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για την ιδιοκτήτριά τους.
Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα κάτω άκρα μας, τα οποία είναι ένα μέρος του σώματος όπου καταπονείται ιδιαίτερα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η καλή φροντίδα των νυχιών και των δακτύλων των ποδιών είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά κυρίως για λόγους υγιεινής.  Το πεντικιούρ είναι μια βασική υπηρεσία που γίνεται από τεχνικούς για τα νύχια. Είναι βασικό μέρος της καλής φροντίδας κάθε πελάτη. Η κατάλληλη φροντίδα για τα πόδια μέσω πεντικιούρ βελτιώνει την προσωρινή εμφάνιση και βασικά την άνεση των ποδιών. Για να έχουμε ένα ολοκληρωμένο πεντικιούρ δεν ξεχνάμε και την περιποίηση του δέρματος των κάτω άκρων, εφαρμόζοντας ποδόλουτρο και μασάζ, όπου διεγείρουν την ροή του αίματος και είναι χαλαρωτικό για τον πελάτη.Τα νύχια μας, το φυσικό κόσμημα των άκρων μας, μπορούν να ολοκληρώσουν μία προσεγμένη εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο, ή να την ακυρώσουν τελείως!
 
Κάθε τεχνίτης νυχιών είναι ένας καλλιτέχνης, που καλείται να εκφράσει το ταλέντο του
μέσα από τις δημιουργίες του!Ποδολογία,Ποδιατρική,Ποδολόγος,Ποδίατρος,Podology,Podiatry,θεραπεία κάλλων, κάλλοι,ποδι

Η καλλιτεχνική δημιουργία νυχιών, τα μετατρέπει σε ένα μικρό καμβά πάνω στον οποίο ο ειδικός ζωγραφίζει εικόνες, δημιουργεί σχέδια και κολάζ με μικρά κομμάτια στρας, ταινίες, χρυσόσκονες ή οτιδήποτε άλλο επιθυμεί ο πελάτης.
Τα βλέμματα όλων εστιάζουν στα χέρια μας που συμβάλλουν τόσο στην έκφραση των συναισθημάτων και των απόψεών μας, αλλά και στα πόδια που αποτελούν ένα κλασικό σημείο ενδιαφέροντος.
H διακόσμηση των νυχιών σας σε συνδυασμό με την κατάλληλη ειδική περιποίηση θα βελτιώσουν αισθητά την εμφάνιση των νυχιών σας και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας.
Οι έμπειροι αισθητικοί σύμβουλοι του Κέντρου μας, με τον κατάλληλο και επαγγελματικό εξοπλισμό τους, θα δουν τις ανάγκες σας,  θα δώσουν στα πόδια και στα νύχια  σας τη χάρη και τη θηλυκότητα που τους αξίζει με ιδιαίτερη φροντίδα, ίσως και μεγαλύτερη από αυτήν που θα περιμένατε! 
        
 Υπηρεσίες του «ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ»  στην Αισθητική κάτω άκρων:
  • Αισθητική περιποίηση κάτω άκρων (Απλό Αισθητικό Πεντικιούρ).Το πεντικιούρ αυτό περιλαμβάνει: κόψιμο πετσάκια, λιμάρισμα, κόψιμο και γυάλισμα (buffer) νυχιών,  χρήση τροχού για τις φτέρνες, κρέμα, μασάζ, γαλλικό ή απλό βάψιμο.
  • Μόνιμη Βαφή (Τεχνική Scellac – Απλό ή Γαλλικό).
  • Απλό Βάψιμο Νυχιών με βερνίκι.
  • Θεραπεία Παραφίνης.
  • Διακόσμηση νυχιών.

 

ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΗ - ΠΟΔΟΛΟΓΙΑ  : Η Εξειδίκευση σε προβλήματα κάτω άκρων.
Οι έμπειροι Ποδίατροι και Ποδολόγοι του ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΙΟΥ αναλαμβάνουν να σας ανακουφίσουν από οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά σε επίπονες καταστάσεις των κάτω άκρων:
Κάλοι, σκληρύνσεις, είσφρυση νυχιών (νύχια που μπαίνουν στο δέρμα), μυρμηγκιές, ξηροδερμία πελμάτων, μυκητιάσεις δέρματος, μυκητιάσεις νυχιών, πτερναλγία (πόνοι στην φτέρνα),  ονυχογρύπωση, ονυχοκρύπτωση, μεταταρσαλγία, περιποίηση διαβητικού ποδιού.

 

 

Joomla Template by Joomla51.com